nuffnang

suri dalisa

suri dalisa

Januari 01, 2010

notti face giveaway..

STICKY MODE

okeylah..ini ada contest terakhir utk suri join for year 2009 ni..
kira penutup lah...
contestnya ialah notti face giveaway..



syarat2 nye:
jd follower -  dah
link blog - dah
tepek banner - dah
sticky mode -  pun dah

ini dia picas suri...mama rasa ini mmg paling notti - bdk nakal lah katakan..





nama budak notti ni: SURI DALISA SAMSUDIN
umur: 1 tahun 7 bulan (17 mei 2008)
nama ibunya: NORLYEMYZAR BT AB. WAHAB

ceritera picas

ini lah satu2nya anak dara aku yg ada...adik dia tu aku plan nak process lambat lagi..
so mmg si suri ni nakal n notti teramat sgt..
umur baru sthn 7 bulan..tp sume ingat dia umur 2 thn ke atas..
yelah berat pun 13kg kan..
sehat membesar dengan riang n cantiknya..
berbalik pd ceritera picas di atas tu..
itu adalah muka suri if sudah bt salah...
dia notti mcm mana sekalipun..
aku ni as mama dia..mmg tak sampai hati nak marah ke nak pukul ke..
picas tu dia baru je menconteng kerusi dia yg papa dia beli kat ikea tu ( promotelah pulak)
dia pegi conteng dengan pensil warna (yang papa dia belikan jugak)
so apa lagi..si mama ni angin lah...
kerusi cantik2..dia p conteng..
ggerammmmmm....ketap bibir jelah
so bl mama dah marah..itulah muka kesian..konon2nyer lah..
tp bl ku tgk muka ni notti pun ada...
gasaklah..asalkan suri aktif..

p/s: so kwn2..meh lah join notti face giveaway adwan encem ni...
hadiah nyer..misteri...n katanya ada saguhati..(cantik tu..dpt saguhati pun kira orite)
meh kite kongsi picas notti anak2 kite ni...
tarikh akhir ialah 31 December 2009 ...so gud luck sume

1 ulasan:

  1. oh comel suri sengih....good luck yeak.....harap2 dpt first prize...he he hehe

    BalasPadam

entri terbaik mamasuri