nuffnang

suri dalisa

suri dalisa

April 30, 2010

'BABY WITH BEAR / BALL GIVE AWAY


first nak bgtau..entry ni jd sticky mode yek...
dah lama tak join contest kan..
nak join..korang pandai2lah klik2 ye..



nice teddy bear ni..kira termasuk dlm list hadiah tak??
hehehe
alaa..korang mesti bkn sekali dua  masuk contest kan
standard lah ada syarat..so ai penuhi lah syarat2nyer..
- so mummy ayu..ai dah jd follower u dah lama yek..begitu jugak si noty netti tu..cuma yg bisnes netty tu baru add..coz baru kan..hehehe
- link tu...(x reti nak link kot mana ntah)
- udah tepek banner..
- gambo byk..tp ai letak terbaik wokkkkkkkk

kasi link para penganjur yg baik hati
http://mummyayu.blogspot.com/ - penganjur utama
http://nottinetticakes.blogspot.com/ - ini bisnes nyer..meh order2..

so finish ngan syarat meh tgk
 gambonya..


nama budak ni: SURI DALISA SAMSUDIN
umur: 1 tahun 10 bulan
Perihal gambo: ini lah lagak suri setiap hari..sampaikan papa dia dah takyah g exercise..exercise tgn je guna ball tu ngan suri..hehehe...korang abaikan betapa bersepahnyer umah aku yek..
ini kerana dek penangan cik suri ni

p/s: so sesapa ada terbaca blog aku yg tak brapa endah ni...korang meh lah join contest ni..kte peramaikan peserta ..biar pening kepala penganjur yek...

2 ulasan:

  1. keh keh keh ....mmg aksi ni kiut....good luck bebeh!~~

    BalasPadam
  2. gud luck!!!! semoga..ko menang kih..kihkih...

    BalasPadam

entri terbaik mamasuri