nuffnang

suri dalisa

suri dalisa

November 30, 2009

Yang Terbaik - Marsha



Best lak lagu marsha ni...
jom layan lirik...

Marsha - Yang Terbaik

Ku selalu memikirkan tentang kita
Apa pun yang harapan yang dikejar
Kerna aku masih penuh rasa ragu
Melihat kau seperti tak bersungguh

Jika kau mencinta
Berikanlah ku rasa
Diriku dah berikan yang terbaik
Dan bukannya nak mengungkit
Siapa benar siapa salah
Siapa menang siapa kalah
Dah berikan yang terbaik
Memaksa hati merisik
Mungkin kau bukan teman hidup
Yang terbaik untukku
Memang benar ku amat mencintai mu
Dan harapkan di sana pun begitu
Tetapi kau tak luahkan perasaan
Apa lagi memberikan ku kasih

p/s:xde kena mengena idup ngan mati mamasuri yek.saja nak layan

takde updated raya haji

adoi..tensen aku..
tak dpt nak mengupdated gambo2 time raya..
g keje hari ni dahlah mcm tak g keje..

bos ada melaluk..
tp geng tarak...
so mmg tak bt keje lah..

nak mengupdated gambo..
memory card lah tertinggal..
sengau betul mama suri ni kan...
jelos ooooo
tgk gambo member2 berhari raya....

esok confirm aku updated..

intai2 kete

intai2 kete???
naper nak intai ni mama??
nak tukar kete baru ke??
byk duit??
ada duit ke???
cukup ke bulan2 nak bayar??
kancil tu camner?
tak syg ke kancil mama tu??

inilah soalan yg selalu ada kat kepala mama...
mmg di hati nak nak  tukar kete...
intai2 kete pun samar2 je..
sbb nyer..duit tak mencukupi nak beli kete idaman...
so beli kete yg no 10 dlm list kete idaman mama...

sbbnyer nak intai2 kete???
sbb mama nak bonet kete mama besar..
stroller suri..papa beli besar..tak muat kete mama..
kedua..
tingin nak ambik kete baru...
ketiga..
nafsu nak kete baru..leh trima?

cost??
duit saving mmg tarak..
tp dpt lah sumber dr atuk suri..hehehe...
so tambah skit..disponsor oleh papa suri..
lehlah kot nak siap intai2 kete baru..

intai2 kete..kete ni je mampu beli..
tp apaun ..org cakap..
ukur baju di badan sendiri..
so mama dah ukur baik nyer..
ini lah mama nak beli
ok tak??




saga baru tu



mula2 tgk mcm pelik coz cam tak balance je design




ini sebab utama..nak bonet besar?



mama rasa ok..



putih pun cantik..tp aunty nora dah pilih warna ni



mama nak itam lah



tayar yg kecik..tp papa kata leh tukar sport rim size beso..leh ke??
papa sponsor?alhamdulilah



oklah..yg penting radio ada, aircond ada..hehehe



selesa..setakat nak g keje blk keje..
nak g jalan perdan papa kan ada...



sudah cukup utk suri membuaskan diri nnti..



ok2 je



hehehe..saga ? betul ke ni mama??



bab2 enjin kurang arif..tp ada baca kat http://www.mimco.net.my/
takleh overhaul...camner tu??
kira kena beli baru lak lah nnti yek
hehehe


sumber:www.mimco.net.my, proton.com.my

Daging korban

wah..
tentu ramai yg still tak keje kan hari ni...
but mama dah keje..
n suri pun dah g umah pengasuh cam biasa..

korban tahun ni byk betul...
mama byk gak dpt daging..
coz ramai adik beradik abah ngan ma yg berkorban..
hehehe..

so dptlah merasa skit sebanyak kan..
hari ni ingat nak update gambo suri di kg..
tp lupa lak bwk memory card..
so xdpt nak nolong..
esok lah update gambo suri tu...

November 26, 2009

new hair cut!!!!!!!!!

wah..
new  hair cut???
hehehe
kena masuk 'tangkap muat' ni
bt make over skit tang rambut mama..
tang body ntah bl

hehehe...
actually..
dah lama pasang niat nak bt new hair cut..
tp tak terbuat2
so hari ni..
sempena raya haji..hehehe
mama telah potong rambut mama ni...

sebelum tu dah survey lah ...
patern pe lak sesuai utk muka bulat cam mama ni..
meh tgk mana yg sesuai utk mama...


wah..cute nyer...tp sesuai ke??




hahaha...idaklah kot



mama pernah bt curly gini..
tp papa kata x menarik..
mama yg senget ni pun luruskan blk..
burn gitu je duit..
yg ni mmg confirm tak bt



rambut mama yg still mcm ni..


hahaha..dah potong..
ambik pic sendiri..
ok tak?
mcm patern yg mama suka tu...
rambut raya dah..
baju raya takde..
camner tu?
hahaha..mcm bdk kecik je

suri demam

ermm...
smlm suri demam..
tp takde temperature takde lah tinggi
cuma panas je..

n mula lah suri..
if demam mesti manja lain mcm..
lebih2 ngan papa..
geli mama tgk..

bdk ni kalu demam apa ke ...
aktif ttp aktif..
alhamdulillah...

pagi ni dah ok..
meh tgk suri demam

cian nyer...muka sedih je...


selalu kalau suruh bergambar suri mesti senyum tp ni siap tunduk tak mau


see..tunduk lagi...


suri siap peluk tubuh dia..
agaknya suri letih sbb demam..
harap2 suri kembali sihat hari ni..
mlm nnti kte blk kg..
leh jmp nenek n atuk...

November 25, 2009

STICKY MODE: ANAKKU CERIA GIVE- AWAY CONTEST

sticky mode: pls scroll down to view new entry...

halo2..
ada contest lagi ni..

ANAKKU CERIA GIVE AWAY...


Cara2 Penyertaan

  1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com/ -- dah


  2. Be a follower of http://jommainkutu.blogspot.com/   - dah


  3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria.  dah


  4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blgospot.com/.

  5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be diqualified).
  6. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner.
syarat-syaratnya:
  1. Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/di bawah usia 24 bulan    ---- yes
  2. Satu contestant 1 entry sahaja   --- yes
  3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009  ---- yes
  4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.    ---- ok
  5. Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur    ----ok
  6. Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad.   ----ok
tentang Hadiah pulak! jeng-jeng ini hadiahnya
1 Vantage Cookware 3.0L

Hanya 1 pemenang akan dipilih dan akan memenangai dan ditaja oleh

itu lah dia cara2 dan syarat2 penyertaan nya..
di bawah ni adalah picture suri ...
anak mama yang paling ceria...


Nama Anak Dara: Suri Dalisa Samsudin
Umur: 1 tahun 6 bulan
Lokasi: di hari persandingan Cikgu Mariah ...

mulut bu***

haaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
agak apa yg star2 tu??

biar mama je yg tau...

kdg2 org ni suka jaga tepi kain orang..
kdg2 org ni tak ingat nak jaga tepi kain sendiri...

kdg2 org ni tak tau bila bercakap...
kdg2 org ni tak tau boleh ke bercakap...

kdg2 org ni pikir dia je yang betul..
kdg2 org ni tak pikir maybe dia yang tak betul agaknya..

kdg2 org ni tgk benda dgn mata...
kdg2 org ni tak tgk benda tp mulut berkata2

kdg2 org ni rasa diri amat bahagia...
kdg2 org ni pikir sebenarnya mmg dia tak bahagia..

kdg2 org ni pikir dia banyak harta..
kdg2 org ni tak pikir harta dia bkn ke mana...

apapun...layannnnnnnnnnnnnn

study visit - marketing communication

apa ni??



bg penerangan ttgh syarikat...syarikat sapa lak???


belek nyer belek folder..
terjumpalah gambo2 study visit masa kelas marketing comm...
study visit ni organised by group mama...

meh tgk gambo2 ni...
company ni mama dah lupa apa nama dia..
tp fully syarikat international in advertising..
specialise tv commercial advertising..
syok..diorg sporting giler...
keje byk tp diorg tau function masing2...



kalau nak tau syarikat ni yang bt iklan shampoo utk hitrik roshan..
yg hitrik dtg kl thn lepas..



my lovely lecturer...



mama ngan lecturer...
seronok blaja sbb she's mcm kwn dah..



tempat keje yg sempoi



pose lagi..



our memory..even mama keje..group mama best coz diorg paham mama keje sambil blaja...

November 24, 2009

merdeka...!!!!alamak nak kemas umah nak blk kg

hahaha..
akhirnya merdeka jugak mama hari ni..
hehehe...
dtg awal sgt g exam pagi ni...

siap2 uruskan suri sume..
antor suri g rumah uci...
terus g unitar kelana jaya..
sib baik tak jem..
sampai2 pun siap mkn nasi lemak ngan teh ais lagi..
(sory yek...mama tak snap pic..tunggu hp mama siap baiki len kali leh ambik)

then terus p exam..
mama masuk bilik exam..
tepat kul 9 start sudah...
mama bt sume soalan section B..
hehehe...
sbb apa??sbb itu mama ingat caranya...
bt sampai 10.15...
then baru bt section A
bt nyer bt...soalan no 5..mama jd blank..
siap panggil lecturer tanyer (tulis kat paper)
ni ke jawapannyer...
lecturer cakap..bkn yg tu yg satu lagi
hahaha
yg satu lagi yg mana lak...

mama pun apa lagi..bertapa lah sampai kul 12..
mmg taklehnak bt...
hehehe
soalan 5 tu 5 markah ..siut je...
takleh bt lah sampai sudah
jgn harap mama nak bukak buku cari jawapan...

harap2 dpt lah cukup2 makan..
mama dah tak menaruh harapan nak dpt A or B+..
dulu leh lah skrang..otak dah jem..
dpt c pun dah melonjak..
nnti dpt result mama bgtau dpt brapa yek..

apapun mama still keje jugak hari..
terasa penat smlm study pun tak ilang lagi..
tp g keje pun tak bt apa..ambik syarat je..
hehehe

tp..blk umah byk keje umah nak kena bt..
kain tak basuh lagi..
rumah tak mop lagi...
kain yg dah kering pun tak lipat lagi..
cadar tak tukar lagi..
adoi byk lak...
lotihnya..
tp kerana nak blk kg khamis ni..akan ku buat jugak
hahahahha

November 23, 2009

raya haji kat mana??

wah..soalan yang paling best kalu tiba saat2 nak raya..
hehehe
actually thn ni suppose raya haji turn papa..

tp..

hehehe
raya haji thn ni adalah di rumah kg mama...
kenape??
kerana..budget yg kurang mengizinkan dan juga budget cuti yg sememangnya takde dah...

papa nyer cuti tahunan adalah zero..
mama nyer cuti tahunan adalah tinggal satu hari..
sume dah digunakan..
mama mostly cuti tahunan mmg utk standby utk suri ....
papa lak mostly utk freelancer dia...

so thn ni raya haji thun ni umah mama lah...

yeh yeh yeh..

smlm cal nenek suri..terus tanyer menu di pagi raya...
thn ni nenek masa roti jala with kari ayam..
hehehe..menu baru...
tp kerat jari lah..confirm ada nasi minyak..

hehehe
korang jgn tak tau..kt kuantan..bkn ada nasi minyak time org kawen je..
time raya tu famous tau bt menu pagi raya...
hehehe
..................
tak sabar nak blk jmp saudara mara..
dah lama tak blk jer rasa..
yg penting nak gomol pakcik sepupu suri yang baru..
nama nyer wan shariff shakir..
dgr makcik2 cakap..muka wan shariff shakir tu mirip arwah atuk mama..
itu mama excited nak tgk...
n kerana mirip rupa...dibg nama seperti nama arwah...
wan shariff...

terasa nak menitik airmata sebut nama arwah...
arwah yg jaga mama masa kecik..
masa bb sampailah umah 5thn...
itu yg mama rindu arwah selalu..

semoga arwah ditempatkan dengan org2 yang beriman...
amin...

gaji dah...esok pagi exam...

ctually minggu lepas excited je menghitung hari nak gaji kan..
tp hari ni bl dah gaji..
mcm takde pe nak beli..
kecuali byr hutang apa yang patut...


tp..
kepala mama...
asyik pk nak study..
ini pun kt ofis study skit2...
mana yg sempat
esok mama exam
paper: strategic mgt...
9-12pg...
gud luck to me...


apapun hari ni p mkn kfc ngan miss dana dan mizie..
lama takkuar..mmg hajat nak belanja pun..
kfc tu favorite mizie ...
hari tu mizie ada tlg mama belikan laptop utk paksu suri..
tq yg uncle mizie..
nnti tlg beli new mini hp utk mama lak..(mcm ada duit)
hehehe...


November 20, 2009

gas umah abis!!!!

wah..
ini serius ni gas umah abis ni...
hehehe
gaji lak lambat lagi so
apa kta mama kongsi ilmu ngan korang...

mama ni ada microwave kat umah..
hadiah kawen dari opis papa...

tp..jarang sgt digunakan..
sekadar memanaskan lauk je..
tak lebih dr itu...

dlm pada tu..mama cubalah survey2 apa yg leh dimasak guna microwave ni..
ate gas pun abis..apa kata cuba masak guna microwave..

byk resipi leh guna rupanya..yang penting resipi bawah ni dulu...
kek pun leh masak tau..tp kena tau caranya..
layan dulu lauk favourite mama

resipi 1
singgang (ini favorite umah mama)
korang letak lah segala intipati nak bt singgang ni...(utk mkn dua org je ni)
  • ikan tongkol/ikan apa2 lah
  • lengkuas skit
  • asam keping 2 kpg
  • bawang merah 3 ulas..potong je 4
  • bawang putih 1 ulas je..potong ler camner pun..
  • serbuk kunyit..skit je utk pewarna...
  • garam..secukup rasa
  • ajinomoto..secukup rasa..
  • gula..secukup rasa (hubby org kelate so paham2 jelah)
  • pastu letak lah air..nak syok letak je air panas/kalu tak air paip biasa pun ok
korang letak dlm mangkuk yang bertutup yek...yang tahan panas tu...
letak dlm microwave..
setkan high selama 20 minit...
ok siap...
kelas gitu....

sumber: http://chetambiz.blogspot.com/

gaji kuar 23hb

haaaaaaaaaaaaa...
inilah dinanti..
baru kelmarin tgk slip gaji mama aqilah..
tp terbayang gaji 25hb..
dah seminggu heboh gaji masuk 23hb..

ingat kena tipu lagi..
rupanya betull...
best2...
hati berbunga lagi

LaLaLaLaLaLaLaLaLaLaLaLaLa

p/s: gaji ni utk yg keje gomen je yek..hehehe

La La La La La

hahahahah...
mama ni dah mcm org separuh giler..
smlm asyik mimpi nak ambik exam je..
al kisahnya mama ada outstanding payment di unitar tu..
sbb nya mama tak dpt byr on time je...
tak byk rm600 je coz satu subject..mahal kan..tp takpe..aku rela

smlm satu hari mama cal en.jo..tu..
rasa kecewa teramat sgt..
yelah nak mengadu..takde duit nk byr..
exam dah dkt..
itu yg sampai termimpi2...
hehehee

hari ni pepagi buta mama dah call en.jo..
hehehe
sekali mama cal..dia tak angkat..
frustated lagi ...
last2 cal direct finance department..
adalah lady ni agaknya dia tau mama dah nanor cari en. jo tu..
mama cakap lah sapa lagi yg handle finance department..
mama dah naik angin jugak lah..
hehehe
last lady tu cakap..sy confirm en.jo ada hari ni..
mama cakaplah dah cal..dia tak angkat..
tp ini mmg confirm..lady tu cakap..coz tadi dia g toilet..
smlm satu hari en.jo mc..
kuang3x..

rupanya en.jo mc smlm..
mau tak giler mama cal en.joh..asyik suruh leave a message je keje...
tadi dpt cakap..
citer lah naper tak dpt byr payment..sbb2 mmg tak dpt dielakkan..
akhirnya en.jo cakap email kt sy..
berbunga hati mama cam bunga lily mama aqilah yg mengembang tu..
terdetik..ada harapan lah nak exam..
kena study hard skit lah ni..
tak mo kantoi2 dah..

hehehe
itulah ..
terasa berbunga di hati..
LaLaLaLaLaLaLaLa

November 19, 2009

part 2 : geng kelas masa smart dulu...

hehehe..
ini adalah picas mama masa sekolah menengah rendah...
lupa lah form brapa...
mama dulu skolah di skolah menengah abdul rahman talib, kuantan
also known as SMART..
smart lah konon..ingat lagi sbb dok kat 1 Usaha sampai lah 3 Usaha..(bapoklah usaha)...
hhahaha
mama kat smart ni dr form 1-3 je..
dpt pmr yg kurang lagi 4A ke 8A...
ehehehe..ada paham???

oklah mama mulakan dengan kwn2 mama yg lelaki dulu..
ok geng..sedia.....
ini adalah senarai nama geng kelas Usaha yg masih mama ingat...

berdiri lelaki di atas sekali (masa tu korang rendah lagi so atas kerusi lah kan)
korang tgk muka sorang2 dari kiri ke kanan yek...
  1. tg.badrul hisyam - ku ingat nama ko sbb tingat restoran nasi padang mak ko..aku ngan mak aku selalu mkn situ bl blk skolah...
  2. nazwan..ku ingat sbb ayah ko n lagi satu ..ayah ko kwn mak aku...sekian..
  3. next..sory tak ingat
  4. kamaruzaman..iye kot..ku ingat sbb bapak ko posmen kat beserah kan..n ko dok betul2 dkt ngan kg kesayangan ku..BESERAH..ko pindah mana skrang???
  5. next..sory tak brapa clear
  6. ini zuhrie..mmg aku kenal lah ko..cari je kat facebook aku
  7. hazmin..ko dah ensem skit yek..ini pun ada dlm fb aku
  8. maruli..betul tak??betul kot..ketua kelas aku kot..lupa dah..dgr kata ko dah anak dua..
  9. shaiful..bdk yg pemalu tp poyo..hehehe..jgn marah..ko pun ensem gak..cuma...
  10. faizul effendy..betul tak??dia baik ngan aku..suka melukis kartun 24jam..tp otak marvelous
  11. suhaimi..aku ingat ko..tp aku tak pernah jmp ko bl dah beso..mane ko?
  12. pengawas ni pun aku lupa...tp dia baik ngan aku...
tunggu part 2 lak

handbag baru...perlu atau tak???

adoi...
mama ni kalau bab handbag ni mmg cair..
lebih2 kalu dr elle or guess...
huhuhu..

ini, terasa nak sgt2 handbag baru...
mama ni kalau dah suka handbag tu..
g mana2 pun pakai handbag tu je lah

tingin di hati nak beli handbag from guess marciano tu...
tp mahal lah pulak
rm500+++
bkn tahap mama lah pulak nak beli mahal camtu...

meh mama tunjuk handbag mama yg ke mana2 pun mama usung...
ini handbag beli thn lepas...
harga rm200++ tp sbb beli sogo ada less lahhh
syg bangat...
elok lagi..takde cacat cela..


untuk tontonan...ELLE

gambar ni mmg tak clear...kenangan berkursus di langkawi last year..
ngan member satu bilik...baru jmp terus ngam...
tp syg  picas kecik..


ini nenek tlg pegang handbag mama...

handbag mama dlm kete..hehehe
saje interprem suri rambut pendek
so apa lah camnerlah rupa next  handbag mama..
hehehe..
tentunya kalau tak elle mesti guess..
tp design camner..
ayoooooooooooooooooooooooo

November 18, 2009

kasut baby to let go

hi mama2  n pembaca2 blog mama sekalian..
sesiapa interested nak beli barang2 keperluan baby or keperluan anda..
boleh lah ke thingstoletgo
kat situ adalah tempat mamasuri let go barang2 suri n barang mama n juga barang2 baru
if sesapa ada interested nak let go something di blog mama just email mamasuri ye
apapun layan yek..
ada lagi barang2 yang nak dilet go..
coz apartment apartment takde stor yek
so tunggu...

November 17, 2009

pureen clearance sales in 21-22 nov 2009

wah..menarik ni..
ada pureen clearance sale..
since suri pun dah bertukar ke pureen diapers..
terpaksa lah mama highlight about pureen brands...

pet2 suri ni selalu je merah2..
yelah suri ni kan tembam skit..
b4 pureen si suri pakai huggies biru tu..

syok kalu carefours sales..
mesti harga rm31.99 utk saiz xl..56 keping
tp sejak suri selalu kena pet2
tergerak hati nak tukar pureen..
sbb diapers pureen ni lebar skit..
sesuai utk suri yang lebar jugak..

masa suri baby lagi mmg mama bg pakai mamypoko..
sebab tahan lama..
serap byk
tp mahal skitlah..
pastu tukar skit...
utk pakai mlm n kalau kuar jalan2-mamypoko
siang still huggies

ingatkan pureen ni murah lah skit dr huggies..
rupanya mahal skit dr huggies..
rm36.90 utk 60kpg
takpelah asalkan pet2 tak merah2 dah..

so plan kena g pureen clearance sales lah jawap nya
dpt murah skit...
kalu nak tau lebih pasal sales ni
pegi je

pureen clearance sales in 21-22 nov 2009
or
http://pureen.com.my/


bukan sup ayam tp singgang

hahaha..
iyer2 je nak masak sup ayam smlm..
tp tak bt pun..
hujan lebat...tak sempat cari ayam dah..
ikan tongkol je ada..bedal je lah bt singgang...
sodap pun sodap..
hehehe


singgang di atas dapur..
abaikan lah kain buruk tu...
nama pun kain buruk,buruk lah rupanya...

dimasak serentak...
cepat, senang dan yang penting perut dah lapor...

ikan tongkol or aya...
kecik2 ikan aya ni..
tp fresh..
nyum2

new look of perdan papa

actually saja nak tayang new look perdan papa...
riak tu ..sebenarnya mmg nak tayang..
especially pd pakngah yg saja jd batu api suruh letak picas kat blog ni
hehehe...
dah lama papa nk cat baru perdan papa..
tp baru2  je ada sen lebih skit..
so bt ler ...
oklah..yg sengal nyer mama..
gambar sebelum lupa nak snap ..
selepas je lah yek...
so layan...
apapun cantik warna putih+hitam ni papa..
i like.....

diparking di bawah garaj ye kwn2..
kete mama diparking tanpa garaj ye kwn2
diskriminasi betul

bini yg excited nak ambik picas perdan papa..
hujan2 pun ambik

i like....

November 16, 2009

nak masak pe lah ptg ni???

adoi..
mama ni kalau nak blk ptg keje je..
mesti pk ....apa lah yg nak dimasak utk dinner..
al maklumlah papa suka mkn umah..
kalau beli ada je ngomel2 kosong papa..

ptg smlm dah pekena singgang aya..
ptg ni singgang aya lagi aci??
huhuhu
rasa nak bt sup ayam je..
tp bahan2 cam tak lengkap je..
tp takpe..tgk gambar dulu..
mana tau kuat semangat nk bt kan...

tgh syok2 cari resipi sup..
tertgklah blog mat gebu kita ni...
tgk bahan2 resipi mat gebu ni..
cukup senang..
insyaallah dibuatnya nnti..
hehehe

aksi suri makan pulak....

oklah meh tgk aksi suri makan pulak...
si suri ni mmg byk karenah..
mmg penat nak layan karenah anak dara ni soran...
nk mkn ke sume ke mmg nak first class...
apa yg first class..meh tgk..


ko tgklah..ini papa dia bagi mkn aiskrim..
lepas kes mulut di ulser..mmg kitorg kerap bg mkn aiskrim..
dah ler skrang sekejap panas sekejap hujan kan..
tgk tu first class dok kat ruang tamu mkn..
suri yg heret sendiri kerusi mkn dia tu...

betul tak cakap mama...minah ni kalu mkn..
tgk tu sudu2 sume jatuh..
penat sgtkalu dia nk mkn..
gatai nak suap sendiri ..
mama yg penat
tp takpe..exercise..
hahahah

lagi tgk tv...

comot kan...tp mama geram tgk anak mama ni comot..
muahhhh

ini lak lunch dia..bg mkn nasi goreng je...
mama bg pakai baju as napkin dia..
kalau tak abis baju baru pakai..


tgk tu  tau2 je mama ambik picas dia...

layan je lah..konon2 sedap lah tu..
hehehhe

hehehe..sampai menjilat sudu yek suri..
sodap yek..
itulah aksi suri mama time mkn...

entri terbaik mamasuri