nuffnang

suri dalisa

suri dalisa

Disember 02, 2009

new shoes for suri again......

haaaaaaaaaa..
korang jgn tak tau...
kaki suri bapak lah beso..
rasanya baru je rempat clark shoes kat east coast mall, kuantan...
itupun masa raya..kira2 bln oktober kan..

masa blk raya haji hari tu...
kitorg terperasan kaki suri mcm merah2..
ingat kan suri garu..
sekali bukan...sbb clark shoes dia dah ketat...
so ptg raya haji tu gak kitorg pegi east cost mall kuantan..

actually nak beli sandal je..
nak lah cari murah2..tp tak jmp lak yg berkenan di hati..
tak jmp lak bata...

cari2 punyer cari..nak rembat adidas..
tp takde saiz suri..
last2 rembat clark..
papa dia cakap sweet utk anak dara dia..
so berkasut raya lah lagi suri...
bl blk baru jmp bata..
rembat satu sandal siap ada lampu lagi..
hahaha
itu nnti updated



ini lak clark shoes masa raya posa...
time tu pose kat pokok di ofis mama time jamuan raya..



inilah new shoes clark suri..
comel...



cantik2



100% gegirl...



rembat 2 pair of sock from 'Sock World'
leh tahan herge..
mama dia masa dok cameron highlands..
beli stokin 99sen je..



ni bekas air yg ke berapa tak taulah...
ini beli di tunas manja...
time beli susu dia..
eh2 murahlah enfagrow kat sini yek...

1 ulasan:

  1. wah2... kasut baru... yeye... comel2... mmg comel

    BalasPadam

entri terbaik mamasuri