nuffnang

suri dalisa

suri dalisa

Januari 28, 2010

Mama ingin kurus menawan...




alamak...tgk picture kat atas mesti uolls takut kan...
no fat...pastu ada gambo 2 tut!!! yang beso...bontot yg besar
takmo lah jd gitu

lepas beranak kan si suri ni
memang mama akui mama mmg power2 tambahkan weight
berat last masa preggy kan suri 9 bulan ialah 94kg
berat kan but mama ni memang tembam pun
so tak pelik lah ngan angka 94 tu

tp so far suri dah hampir 2 tahun
takde beza sgt berat mama ni
kesilapannyer ialah berhenti breastfeeding ke suri
sebab mama perasan, time bf suri memang mama susut berat (time pantang)
sampaikan 'ma' mama pun riso sebab takut effect meroyan jugak

disebabkan dah berhenti bf, mama apa lagi telah melanggar segala pantang ketika bf suri
masa bf kan byk pantang, so mmg jaga lah
effect nyer berat skrang eh adalah...secret yer

so di introduce kan oleh 'angah' dari http://productpelangsinganbadan.blogspot.com/
korang klik je lah blog tu yek

mama ni diet2 mmg kurang lulus skit
tp dengan bantuan krim2 dari angah..insyaallah bertambah lah lagi azam nak kurus...
tau kenapa???
  • sebab mama perlukan cream2 tu je utk bantu kurangkan inci mama yg mana sudah terlebih
  • sebab mama tak perlu g slimming centre
  • sebab mama leh bt kat umah je dengan suri di sebelah
  • sebab harga tak mahal pun
 so pe lagi korang dijemput untuk ke http://productpelangsinganbadan.blogspot.com/

khidmat story ini dibawa khas oleh MAMASURI


3 ulasan:

  1. ko tau emy...ni la masalah utama aku....huhhu...aku ni lagi horror....kaki tangna kurus, tapi perut yg menggeleber...dah mcm alien dah aku nie.....wakakakakaakak....tapi tu laa ingat2 makan dah le....krim plak aku gune losyen mustajab tu....berpijau2 tahan panas ....wakakakaka

    BalasPadam
  2. good luck!! semoga cepat kurus :)

    BalasPadam
  3. salam,
    just nak share ngan you all semua:
    saya dah letih ngan produk mengurangkan berat badan..sebut je apa yang saya tak cuba, antaranya:
    1.jusmate 5
    2.koko colagen
    3. Dlitchin (ala yg penyanyi aishah tu)
    4. herbal life (bagus sebenarnya tapi mahal sikit dan resultnya lambat)
    5. dr. nordin darus formula
    6. SD 2 (bagus untuk kulit- nampak gayanya- sebab really kolegen)
    7.lasmi (ubat tapi tak de kkm punya cop)...
    8. slimming center??????????? ada cuba jugak kat kajang ..tapi tak lah sampai beribu cuma ambik pakej yg paling murah...itupun tak habis pakej tu........
    9. pakai premium beautiful..ok jugak..tanpa lambat

    bak kata orang asal ada iklan kurangkan berat badan semua saya akan cuba....
    HUBBY??????tengok je......dia malas nak cakap....tapi dia bagussss sangat sebab bagi support dari banyak aspek especially RM le...(terima kasih abang sayang)...( nakkan.. bini LAGI cantik ....)

    nak di jadikan cerita... saya tertengok kawan saya di FB ...saya jarang tengok FB..ya allah......kurus (berat badn dah kurang...) dan cantik...saya ambik telefon terus call dia, dan tanya pasal dirinya yang totally dah berubah..dia pun menceritakan...
    tak puas hati lagi tu..sebab takut kamera 'trik'..so esok janji nak jumpa sebab nak tengok dia in 'real life'....mlm2 buta g jugak dalam kul 11mlm..(biasalah hubby temankan)
    memang betul2 kurus...dia turun berat badan dalam 10 kilo..tapi tak nampak 'ha-get' (tak rupa orang sakit pun)..
    untuk pengetahuan u all, kawan saya ni sama condition ngan saya suka mencuba produk untuk kurangkan berat badan...

    saya??? terus cuba produk ni.....produk ni dijamin dan ianya di luluskan oleh KKM (tu yang bagus)..
    harga??? nanti cerita, tapi BERBALOI tau!
    perlu berdiet ke???? tak jugak sebab saya makan je apa yg saya suka cuma saya kurangkan kuantitinya sahaja...
    perlu minum air ke?????? ye...tulah petua nya....sebab air dapat membantu tuk membuang semua toksin yg ada kat badan kita (lemak yang dah tepu)...saya minum air dalam 3- 4 liter (yang wajib), kalau rajin sikit lebih lagi saya minum 4-5 liter...

    so kesimpulannya, saya dah turun berat badan lebih kurang 6 kilo daripada 65kg SEKARANG 59 kilo, dan badan saya nampak kecil...semua baju2 saya yg cantek2, dan tak muat nak pakai especially di pinggang, sekarang dah boleh pakai.....
    alhamdulillah......sekarang saya share produk ni ngan kawan2 yang seangkatan ngan saya untuk menurunkan berat badan....

    kalau nak tahu lebih lanjut..call saya ye..boleh cerita lebih lanjut..
    lupa nak kenalkan diri saya:

    INA- 016-2885776

    shasha0376@gmail.com

    BalasPadam

entri terbaik mamasuri