nuffnang

suri dalisa

suri dalisa

April 22, 2010

menemani suri yg mc...

alkisah....
semalam..rabu kan..
aku teman cik suri kte..
actually suri demam hari selasa dah..
tapi hari selasa aku ada audit 5s..
xdpt nak cuti..
so smlm kena lah cuti teman suri..


cik suri yang baru lepas mandi..
tgh melentuk..tp jgn silap..


tp bukan sebab demam yek..
sebab tgk klip video si stacy ni...
suri minat giler..


apa lagi ambik kesempatan..
tetiba dtg rajin aku ..aku goreng mee hoon ..
actually dah tapau bubur ayam mc..
tp si suri ni lebih selera kat mee hoon aku..


suri dah tak demam dah semalam...
cuma aku teman kan jugaklah..
nak make sure suri betul2 sehat...
abis licin mee hoon aku..
sodap yek suri..

p/s: teringinnak jadi mama moden..pepagi bangun bt breakfast utk family...tp aku ni payah betul nak bt benda2 gni..time ada angin rajin je baru bt..

2 ulasan:

  1. sian dia....
    nsb dh sihat dh...

    BalasPadam
  2. ooo ko cuti yeak emy....sian suri ....ye laa , anak demam kan, nak keje pun takde hati kan....

    bagus suri, selere tetap ade walaupun demam... sonok nak masak camtu emy.....

    BalasPadam

entri terbaik mamasuri