nuffnang

suri dalisa

suri dalisa

Jun 21, 2010

sana sini pasal lunamaya n ariel


aku rasa korang tau gak kot..pasal video tut tut tut diorang..ehem2..hehehe..gempak satu indon tapi still nak nafi2 lagi..iyelah artis kan ..standardlah nak nafi2 ..sedangkan dah kecoh memang sah diorang dalam video tu...aku kalu ariel peter pang tu memang aku kenal..lunamaya tu..samar2 je..but dia cantik gilo..meh tengok video diorang..hahaha jangan harap..mcm aku ada..layan gambar diorang je..kot2 korang tak kenal...




 p/s: sama cantik sama padan... ni sume picture nenek googles yang bagi...main suap je kat aku..

3 ulasan:

  1. lieya dah tgk video tu emy...ops!! alah tgk pun secare tak sengaje, ape dari pandangan lieya...betul laa dieorg tuh....mmg serupa pun....tapi maybe depa nak play safe so kene laa nafikan.....selagi mereka nafikan, selagi tu 'selamat' sikit kot...

    BalasPadam
  2. lieya: aku pun dah tgk..hahaha ..itu aku kuar entry ni...

    BalasPadam

entri terbaik mamasuri