nuffnang

suri dalisa

suri dalisa

Ogos 06, 2010

first time jejak kaki ke manhatan fish

iyelah..aku ni memang jakun..
eh tetiba je..
selama dok kl yang baru 5 thn ni..
ini adalah first time jejak kaki di manhatan fish..
iyelah..aku ni mana lah makan ikan beso2
asal usul atuk aku pun nelayan..
memang spesis makan ikan fresh yang kecik2..
orang susah kan...makan kembung pun dah suka dah..
meh layan


ini adalah fish and chip @ manhatan fish
order oleh cik dana..
sedap gak..
aku yg lebih2..


ini aku nyer..aku kureng makanan made in ikan ni..
so spicy spagetti je lah..
biasa2 je rasa..spicy lah..
but aku lebih suka spagetti kat deli france..
sodap di tekak aku..


apertiser kitorang..
mushroom soup n salad..
ini confirm suka..

p/s: nak g makan tony romas lah...bila yek cik dana..duit tarak..eh lupa..nak posa dah kan..kite posa duluuuuuuuuuuuuu

2 ulasan:

  1. pas raya karang ek kite try.. tunggu gua dpt kwsp lah beb... ahak2... masa tuh blh joli katak

    BalasPadam

entri terbaik mamasuri